MOLDENERGY
MOLDENERGY
28.03.2024 - 31.03.2024
Expoziţie internaţională specializată de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului, ediţia a XXV-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 0
(CIE "MOLDEXPO" SA)
Tehnologii inteligente în construcție și securitatea energetică la MOLDCONSTRUCT și MOLDENERGY
2023-03-21 11:10:43

În perioada 29 martie – 1 aprilie 2023, la C.I.E. Moldexpo S.A., se vor desfășura paralel expoziţiile internaţionale specializate MOLDCONSTRUCT, ajunsă la ediția a XXV-a aniversară și MOLDENERGY, ediția a XXIV-a. 

 

După o pauză de trei ani, marcați de situații excepționale, MOLDCONSTRUCT și MOLDENERGY revin pe piață în plină forță. Expozițiile se vor desfășura în pavilioanele central și nr.2 și pe spațiile exterioare ale C.I.E. Moldexpo, unde se vor expune circa 130 de producători, importatori și distribuitori locali și străini din Republica Moldova, Italia, Polonia, România, Ucraina şi Turcia.

 

Organizator: C.I.E. "Moldexpo" S.A.

Suport oficial:

  • Ministerul Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova
  • Ministerul Energiei al Republicii Moldova
  • Agenția pentru Eficienţă Energetică a Republicii Moldova

 

Parteneri generali:

  • CONSTRUCT DEPO
  • ENERGEN LUX S.R.L.

 

Suport subvențional: I.P. ODA

 

Construcţiile şi securitatea energetică sunt, fără îndoială, barometrul care indică nivelul de trai şi gradul de dezvoltare a societăţii, or, un imobil confortabil, dotat, cald, climatizat nu mai este un lux, ci o normă.

 

Este explicabilă atenția sporită față de aceste ramuri, pentru care nu au trecut fără urme crizele de tot felul și evenimentele de forță majoră din ultimii ani. În acest context, este benefic orice sprijin oferit ramurilor, iar expozițiile tocmai dispun de instrumente de marketing, unice și eficiente, fiind evenimente importante pentru domeniile de profil din republică, precum şi pentru cel expoziţional. MOLDCONSTRUCT și MOLDENERGY îndeplinesc tenace, pe parcursul unui sfert de viac, misiunea de promotor al noutăţilor, intermediar al afacerilor de durată, spaţiu propice contactelor utile. Expoziţiile contribuie la implementarea tehnologiilor progresive, la identificarea noilor soluţii, punctarea tendinţelor şi strategiilor din domeniile de referinţă, extinderea cooperării internaţionale, atragerea investiţiilor.

 

Expoziţia internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii, MOLDCONSTRUCT-2023

 

Expoziția beneficiază de susținerea oficială a Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Partener general al expoziției este CONSTRUCT DEPO.

Tendința de creștere a volumelor de construcții contribuie la apariția de noi materiale și tehnologii pentru edificarea imobilelor, pentru lucrări de finisare, recondiționare și reparații. Cum de economisit în construcții fără a compromite calitatea și fiabilitatea clădirilor? Ce materiale și tehnologii sunt mai eficiente pentru a fi utilizate în condițiile locale? La acestea si la multe alte întrebări vin cu soluții verificate participanții Expoziției internaționale specializate de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcții MOLDCONSTRUCT-2023.

MOLDCONSTRUCT-2023 reunește peste 80 de companii din Republica Moldova, Italia, Polonia, România, Ucraina.

În standuri vor fi expuse echipamente, instrumente, materiale de construcție și finisare, la fel, vor fi demonstrate pe viu utilizarea acestora, cu aplicarea celor mai noi tehnologii.

O gamă largă de materiale de construcție civilă, industrială, a rețelor edilitare, materiale pentru lucrări de finisare, precum și servicii de acest gen, dar și de proiectare vor fi prezentate la standurile companiilor DIAMOND TRADE SRL, ZTP CONSTRUCT SRL, COLASS SA, GENERAL BUILDINF SRL, PROF WMC SRL și altele. Cu o ofertă inedită, și anume, construcții din lemn, vine firma din Italia, ROTHO BLASS SRL.

 

Printr-o participare internațională masivă se distinge România, cu oferte din cele mai diverse domenii aferente construcțiilor. O gamă vastă de produse din oțel va prezenta PROINVEST GROUP; fațade metalice, fibrociment, izolanți, acoperișuri etc. – SC PIMTAB SRL; sisteme complete de încălzire prin pardoseli – TERAPLAST SA; articole de dulgherie și tâmplărie – RADYS INVESTMENT SRL; piatră decorativă – SC MODULO DECORATIVE SOLUTIONS SRL; utilaje, echipamente si solutii pentru constructorii edilitari – IMOCON; mortar si beton – S.C. RODLAGERO S.R.L. 

 

Încă un producător din străinătate, SC TREMCO CPG din Polonia, vine la expoziție cu panouri de construcție, cu o gamă largă de produse de etanșare, lipire și izolație termică, dar și cu sisteme de pardoseli, protecție împotriva incendiilor.

 

Oferta de materiale pentru acoperișuri, pardoseli, termo- și hidroizolanți promite a fi vastă datorită companiilor HIDROCOM-EXIM SRL, NOVELTY SRL, ZUGRO PRIM SRL. Țiglă vor prezenta TRISCOMBRIO SRL, FCP VADINA.

 

Segmentul de tâmplărie din material plastic (plăci, folii, tuburi, profile și alte articole) va fi reprezentat de I.M. PALPLAST S.R.L., DÉCOR POLISTEROL SRL, INFINITE SCALING SRL.

Ferestre și uși va expune SC PIMTAB SRL, iar LINA-FIER – porți industriale și uși, precum și sisteme automate pentru acestea.

O gamă largă de construcții metalice va prezenta firma TD ENGINERING SRL, iar produse metalurgice laminate – compania BPM TRADE SRL.

 

Cele mai diverse panouri – de perete, decorative, metalice, dar și materiale de finisaj propune MIDANAT CONSTRUCT SRL.

 

Mortar, beton și produse aferente vor expune BPM TRADE SRL, K1 BETON SRL.

 

La expoziție va fi și faianța de înaltă calitate, ofertată de compania ABCERAMIC SRL MIDANAT.

 

Totul pentru sisteme de încălzire, ventilare, condiționare, alimentare cu apă etc. de la branduri cu renume mondial vor expune S.R.L. DI & TRADE ENGINEERING, TERMO MODERN SRL, ELCORA IMPER SRL.

Nu vor lipsi nici șemineele și sobele de la branduri mondiale, promovate la expoziție de EUROPRIM SERVICE.

Totul pentru piscine și întreținerea acestora vor prezenta NEGRU-CONSTRUCT H2O SRL și OGNES NORD SRL. Iar totul pentru stații de epurare – ECOLOGIC GROUP SRL.

 

Cu o ofertă vastă de utilajele și instrumente pentru construcții vin firmele ABN-ECHIPAMENTE SRL, DAMICOM SRL, DELTA INSTRUMENTE SRL, DIAMOND TOOLS SRL, SC M & M COMERT SRL, KAMOTO PROFESSIONAL, PROFMET GROUP SRL, PROMO-SOLUȚII.

 

Tehnica grea în construcții va fi prezentă la expoziție datorită firmelor GEBOCONSTRUCT, BC ASPREM SRL.

 

Cu ofertă de servicii de reparație și deservire tehnică a mecanismelor de ridicat și altor obiecte industriale periculoase vine la expozție ELCOM LUX SRL.

 

Servicii de design, inclusiv fațade pentru clădiri, propune SC ARTMASTER GROUP SRL.

 

Expoziția include încă multe alte oferte, solicitate pe piața vastă de construcții.


 

Expoziția de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului MOLDENERGY-2023

 

Expoziția beneficiază de susținerea oficială a Ministrerului Energiei și al Agenției pentru Eficienţă Energetică a Republicii Moldova. Partener general este, în premieră, ENERGEN LUX S.R.L.

Expoziția reunește peste 50 de participanți din Republica Moldova, Italia, Polonia, România, Ucraina şi Turcia.

 

Cele mai recente tendințe în domeniul energetic din Republica Moldova, precum economisirea și utilizarea surselor alternative de energie, aplicarea tehnologiilor de economisire a energiei atât la nivel industrial, cât și la cel casnic sunt temele pe care se axează MOLDENERGY-2023. Cu oferte impresionante pe acest segment vin participanții ENERGEN LUX S.R.L., BRICOMOL PROFESIONAL S.R.L., MEGAWATT, SOLAR ENERGY SOLUTION, URBAN DEVELOPMENT GROUP SRL, SCHNEIDER ELECTRIC (România), UNISOLAR TECH (Ucraina) și altele.

 

Pe scară largă la expoziție vor fi reprezentate echipamente electrotehnice de către firmele COVILGRUP S.R.L., EUROLUMINA S.R.L., POLEV BUSINESS S.R.L. și altele.

Printre ofertele din acest an se regăsesc: un complex de servicii de inginerie în domeniul sistemelor de condiționare a aerului, de ventilație, încălzire, precum și echipamente de electricitate de la firma DI & TRADE Engineering.

La fel, sisteme de ventilare și condiționare va prezenta G4S COMPANY S.R.L.

Tehnologii de automatizare a sistemelor energetice va promova ITAL AUTOMATION SYSTEMS S.R.L.

Sisteme de instalații cu temperatură joasă de încălzire și apă caldă va expune compania CVADRO THERM S.R.L.

Spectrul tematic este mult mai larg și însumează fire și cabluri; corpuri de iluminat; tehnologii și soluții inovatoare pentru cele mai diverse segmente conexe domeniilui energetic.


 

Programul conex expozițiilor

 

Interesul vădit față de expoziții este demonstrat de numărul mare de participanți din mai multe țări, care propun cea mai diversă ofertă de echipamente, mărfuri, materiale, tehnologii, servicii pentru domenii, dar și prezentări în standuri. Platformă unică de comunicare, expozițiile sunt însoțite de un program adiţional, util pentru dezvoltarea afacerilor.

Programul de afaceri include seminare de specialitate, susținute de companiile participante și asociațiile profesionale. OGNES NORD SRL va organiza un seminar, susținut de reprezentantul Concernului Chemoform, Germania. Noi oportunități de finanțare a activităților de eficiență energetică și energie regenerabilă vor fi dezvăluite în cadrul seminarului cu același generic, organizat de PFAN.

Iar firma Di&Trade Engineering va promova în cadrul unui seminar special o nouă direcție a activității sale, și anume, metode de izolare fonică și absorbție a zgomotului, precum și de modernizare a producției de ventilare.

În cadrul expozției, la fel, se vor purta discuții cu specialiști, experți, reprezentanți ai ministerelor de resort, asociațiilor și organizațiilor de profil.

 

Inaugurarea oficială a expozițiilor MOLDENERGY și MOLDCONSTRUCT va avea loc la miercuri, 29 martie 2023,

cu începere de la ora 11:00, la MOLDEXPO, pavilionul central (str. Ghioceilor nr.1, mun. Chișinău).

În perioada 29 martie – 1 aprilie 2023, la C.I.E. Moldexpo S.A., se vor desfășura paralel expoziţiile internaţionale specializate MOLDCONSTRUCT, ajunsă la ediția a XXV-a aniversară și MOLDENERGY, ediția a XXIV-a. 

 

După o pauză de trei ani, marcați de situații excepționale, MOLDCONSTRUCT și MOLDENERGY revin pe piață în plină forță. Expozițiile se vor desfășura în pavilioanele central și nr.2 și pe spațiile exterioare ale C.I.E. Moldexpo, unde se vor expune circa 130 de producători, importatori și distribuitori locali și străini din Republica Moldova, Italia, Polonia, România, Ucraina şi Turcia.

 

Organizator: C.I.E. "Moldexpo" S.A.

Suport oficial:

  • Ministerul Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova
  • Ministerul Energiei al Republicii Moldova
  • Agenția pentru Eficienţă Energetică a Republicii Moldova

 

Parteneri generali:

  • CONSTRUCT DEPO
  • ENERGEN LUX S.R.L.

 

Suport subvențional: I.P. ODA

 

Construcţiile şi securitatea energetică sunt, fără îndoială, barometrul care indică nivelul de trai şi gradul de dezvoltare a societăţii, or, un imobil confortabil, dotat, cald, climatizat nu mai este un lux, ci o normă.

 

Este explicabilă atenția sporită față de aceste ramuri, pentru care nu au trecut fără urme crizele de tot felul și evenimentele de forță majoră din ultimii ani. În acest context, este benefic orice sprijin oferit ramurilor, iar expozițiile tocmai dispun de instrumente de marketing, unice și eficiente, fiind evenimente importante pentru domeniile de profil din republică, precum şi pentru cel expoziţional. MOLDCONSTRUCT și MOLDENERGY îndeplinesc tenace, pe parcursul unui sfert de viac, misiunea de promotor al noutăţilor, intermediar al afacerilor de durată, spaţiu propice contactelor utile. Expoziţiile contribuie la implementarea tehnologiilor progresive, la identificarea noilor soluţii, punctarea tendinţelor şi strategiilor din domeniile de referinţă, extinderea cooperării internaţionale, atragerea investiţiilor.

 

Expoziţia internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii, MOLDCONSTRUCT-2023

 

Expoziția beneficiază de susținerea oficială a Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Partener general al expoziției este CONSTRUCT DEPO.

Tendința de creștere a volumelor de construcții contribuie la apariția de noi materiale și tehnologii pentru edificarea imobilelor, pentru lucrări de finisare, recondiționare și reparații. Cum de economisit în construcții fără a compromite calitatea și fiabilitatea clădirilor? Ce materiale și tehnologii sunt mai eficiente pentru a fi utilizate în condițiile locale? La acestea si la multe alte întrebări vin cu soluții verificate participanții Expoziției internaționale specializate de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcții MOLDCONSTRUCT-2023.

MOLDCONSTRUCT-2023 reunește peste 80 de companii din Republica Moldova, Italia, Polonia, România, Ucraina.

În standuri vor fi expuse echipamente, instrumente, materiale de construcție și finisare, la fel, vor fi demonstrate pe viu utilizarea acestora, cu aplicarea celor mai noi tehnologii.

O gamă largă de materiale de construcție civilă, industrială, a rețelor edilitare, materiale pentru lucrări de finisare, precum și servicii de acest gen, dar și de proiectare vor fi prezentate la standurile companiilor DIAMOND TRADE SRL, ZTP CONSTRUCT SRL, COLASS SA, GENERAL BUILDINF SRL, PROF WMC SRL și altele. Cu o ofertă inedită, și anume, construcții din lemn, vine firma din Italia, ROTHO BLASS SRL.

 

Printr-o participare internațională masivă se distinge România, cu oferte din cele mai diverse domenii aferente construcțiilor. O gamă vastă de produse din oțel va prezenta PROINVEST GROUP; fațade metalice, fibrociment, izolanți, acoperișuri etc. – SC PIMTAB SRL; sisteme complete de încălzire prin pardoseli – TERAPLAST SA; articole de dulgherie și tâmplărie – RADYS INVESTMENT SRL; piatră decorativă – SC MODULO DECORATIVE SOLUTIONS SRL; utilaje, echipamente si solutii pentru constructorii edilitari – IMOCON; mortar si beton – S.C. RODLAGERO S.R.L. 

 

Încă un producător din străinătate, SC TREMCO CPG din Polonia, vine la expoziție cu panouri de construcție, cu o gamă largă de produse de etanșare, lipire și izolație termică, dar și cu sisteme de pardoseli, protecție împotriva incendiilor.

 

Oferta de materiale pentru acoperișuri, pardoseli, termo- și hidroizolanți promite a fi vastă datorită companiilor HIDROCOM-EXIM SRL, NOVELTY SRL, ZUGRO PRIM SRL. Țiglă vor prezenta TRISCOMBRIO SRL, FCP VADINA.

 

Segmentul de tâmplărie din material plastic (plăci, folii, tuburi, profile și alte articole) va fi reprezentat de I.M. PALPLAST S.R.L., DÉCOR POLISTEROL SRL, INFINITE SCALING SRL.

Ferestre și uși va expune SC PIMTAB SRL, iar LINA-FIER – porți industriale și uși, precum și sisteme automate pentru acestea.

O gamă largă de construcții metalice va prezenta firma TD ENGINERING SRL, iar produse metalurgice laminate – compania BPM TRADE SRL.

 

Cele mai diverse panouri – de perete, decorative, metalice, dar și materiale de finisaj propune MIDANAT CONSTRUCT SRL.

 

Mortar, beton și produse aferente vor expune BPM TRADE SRL, K1 BETON SRL.

 

La expoziție va fi și faianța de înaltă calitate, ofertată de compania ABCERAMIC SRL MIDANAT.

 

Totul pentru sisteme de încălzire, ventilare, condiționare, alimentare cu apă etc. de la branduri cu renume mondial vor expune S.R.L. DI & TRADE ENGINEERING, TERMO MODERN SRL, ELCORA IMPER SRL.

Nu vor lipsi nici șemineele și sobele de la branduri mondiale, promovate la expoziție de EUROPRIM SERVICE.

Totul pentru piscine și întreținerea acestora vor prezenta NEGRU-CONSTRUCT H2O SRL și OGNES NORD SRL. Iar totul pentru stații de epurare – ECOLOGIC GROUP SRL.

 

Cu o ofertă vastă de utilajele și instrumente pentru construcții vin firmele ABN-ECHIPAMENTE SRL, DAMICOM SRL, DELTA INSTRUMENTE SRL, DIAMOND TOOLS SRL, SC M & M COMERT SRL, KAMOTO PROFESSIONAL, PROFMET GROUP SRL, PROMO-SOLUȚII.

 

Tehnica grea în construcții va fi prezentă la expoziție datorită firmelor GEBOCONSTRUCT, BC ASPREM SRL.

 

Cu ofertă de servicii de reparație și deservire tehnică a mecanismelor de ridicat și altor obiecte industriale periculoase vine la expozție ELCOM LUX SRL.

 

Servicii de design, inclusiv fațade pentru clădiri, propune SC ARTMASTER GROUP SRL.

 

Expoziția include încă multe alte oferte, solicitate pe piața vastă de construcții.


 

Expoziția de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului MOLDENERGY-2023

 

Expoziția beneficiază de susținerea oficială a Ministrerului Energiei și al Agenției pentru Eficienţă Energetică a Republicii Moldova. Partener general este, în premieră, ENERGEN LUX S.R.L.

Expoziția reunește peste 50 de participanți din Republica Moldova, Italia, Polonia, România, Ucraina şi Turcia.

 

Cele mai recente tendințe în domeniul energetic din Republica Moldova, precum economisirea și utilizarea surselor alternative de energie, aplicarea tehnologiilor de economisire a energiei atât la nivel industrial, cât și la cel casnic sunt temele pe care se axează MOLDENERGY-2023. Cu oferte impresionante pe acest segment vin participanții ENERGEN LUX S.R.L., BRICOMOL PROFESIONAL S.R.L., MEGAWATT, SOLAR ENERGY SOLUTION, URBAN DEVELOPMENT GROUP SRL, SCHNEIDER ELECTRIC (România), UNISOLAR TECH (Ucraina) și altele.

 

Pe scară largă la expoziție vor fi reprezentate echipamente electrotehnice de către firmele COVILGRUP S.R.L., EUROLUMINA S.R.L., POLEV BUSINESS S.R.L. și altele.

Printre ofertele din acest an se regăsesc: un complex de servicii de inginerie în domeniul sistemelor de condiționare a aerului, de ventilație, încălzire, precum și echipamente de electricitate de la firma DI & TRADE Engineering.

La fel, sisteme de ventilare și condiționare va prezenta G4S COMPANY S.R.L.

Tehnologii de automatizare a sistemelor energetice va promova ITAL AUTOMATION SYSTEMS S.R.L.

Sisteme de instalații cu temperatură joasă de încălzire și apă caldă va expune compania CVADRO THERM S.R.L.

Spectrul tematic este mult mai larg și însumează fire și cabluri; corpuri de iluminat; tehnologii și soluții inovatoare pentru cele mai diverse segmente conexe domeniilui energetic.


 

Programul conex expozițiilor

 

Interesul vădit față de expoziții este demonstrat de numărul mare de participanți din mai multe țări, care propun cea mai diversă ofertă de echipamente, mărfuri, materiale, tehnologii, servicii pentru domenii, dar și prezentări în standuri. Platformă unică de comunicare, expozițiile sunt însoțite de un program adiţional, util pentru dezvoltarea afacerilor.

Programul de afaceri include seminare de specialitate, susținute de companiile participante și asociațiile profesionale. OGNES NORD SRL va organiza un seminar, susținut de reprezentantul Concernului Chemoform, Germania. Noi oportunități de finanțare a activităților de eficiență energetică și energie regenerabilă vor fi dezvăluite în cadrul seminarului cu același generic, organizat de PFAN.

Iar firma Di&Trade Engineering va promova în cadrul unui seminar special o nouă direcție a activității sale, și anume, metode de izolare fonică și absorbție a zgomotului, precum și de modernizare a producției de ventilare.

În cadrul expozției, la fel, se vor purta discuții cu specialiști, experți, reprezentanți ai ministerelor de resort, asociațiilor și organizațiilor de profil.

 

Inaugurarea oficială a expozițiilor MOLDENERGY și MOLDCONSTRUCT va avea loc la miercuri, 29 martie 2023,

cu începere de la ora 11:00, la MOLDEXPO, pavilionul central (str. Ghioceilor nr.1, mun. Chișinău).