MOLDENERGY
MOLDENERGY
30.04.2020 - 03.05.2020
Expoziţie internaţională specializată de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului, ediţia a XXIV-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 0
(CIE "MOLDEXPO" SA)
 
De asemenea, puteți să completați formularele de cerere off-line - descărcați documentele de participare de pe site-ul nostru, completați-le și expediați formulare completate prin e-mail sau prin fax.
Faceți clic pe acest link pentru a descărca Documentele de participare (word).

 

 

 

Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo S.A. informează despre transferarea perioadei de desfășurare a expozițiilor internaționale MOLDCONSTRUCT și MOLDENERGY pentru perioada 30 aprilie - 3 mai 2020.

 

Modificarea perioadei de desfășurare a expozițiilor a avut loc în contextul deciziei adoptate în 9 și 10 martie 2020 de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională de Sănătate Publică privind interzicerea organizării de evenimente în masă, inclusiv a expozițiilor.

Amânarea  expozițiilor  face  parte  din  acțiunile  autorităților  Republicii  Moldova  intru neadmiterea răspîndirii virusului COVID - 19.  Modificarea perioadei de desfășurare  a expozițiilor, însă această decizie de  anulare  a oricăror manifestății și  activități publice este în afară controlului  C.I.E.  ,,MOLDEXPO"  S.A.